Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona281g191kcal34.3g11g0.6g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)141g267kcal6.3g22.5g16.9g0g
Karpalo, pakaste56g12kcal0.2g2g0.4g1.9g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g28g121kcal21.4g1g3.1g0g
Liivate 2.8g10kcal2.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1018g1203kcal129.2g73g42g3.8g
Valittu annoskoko509g601kcal64.6g36.5g21g1.9g
Annoskoko puolitettuna255g301kcal32.3g18.3g10.5g1g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567