Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti197g217kcal43.4g0.2g5.9g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen4.4g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Paprikajauhe 1.2g3.9kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.5kcal0.4g1.3g0g0.1g
Persilja 22g6kcal0.3g0.2g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1018g689kcal92g21.6g26.2g12g
Valittu annoskoko509g345kcal46g10.8g13.1g6g
Annoskoko puolitettuna255g172kcal23g5.4g6.6g3g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132840