Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g125g81kcal13.8g5.3g0.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g200g68kcal0.4g14.2g0.6g3.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g101kcal0g24.5g0g0.4g
Kerma, ruoka 15% Flora50g75kcal0.8g1.8g7.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Rusina 30g88kcal0.8g18g0.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1019g1146kcal42.8g175.2g26.6g13.8g
Valittu annoskoko510g573kcal21.4g87.6g13.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna255g286kcal10.7g43.8g6.7g3.5g
Arvot/100g100g112kcal4.2g17.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313