Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä45g34kcal1.8g5.6g0.4g1.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g79g75kcal15.7g0g0.6g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g34g22kcal0.5g5.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g4.5g13kcal0.9g0.2g0.9g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl2.2g14kcal0.1g1.1g1g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1.7g9kcal0g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow4.5g16kcal0.4g3.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1019g367kcal39g31.6g7.8g3g
Valittu annoskoko510g183kcal19.5g15.8g3.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna255g92kcal9.8g7.9g2g0.8g
Arvot/100g100g36kcal3.8g3.1g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351