Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.2g0.5g4.7g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Pekoni, paistettu 53g274kcal8.7g0g26.9g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.3g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1019g880kcal22.4g32g72g11.6g
Valittu annoskoko510g440kcal11.2g16g36g5.8g
Annoskoko puolitettuna255g220kcal5.6g8g18g2.9g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708