Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai7.3g26kcal0.9g5.2g0.2g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g101kcal0g24.5g0g0.4g
Kaakao (Oboy, original)5g19kcal0.2g4.1g0.1g0.3g
Liivate 7.5g26kcal6.4g0g0g0g
Flora vispi 20%100g220kcal3g5g20g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g50g234kcal1.4g32g11g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen15g82kcal1.6g7.3g4.9g0.2g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 100g34kcal3.1g5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g2484kcal60.6g336.6g95.2g2.4g
Valittu annoskoko510g1242kcal30.3g168.3g47.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna255g621kcal15.2g84.2g23.8g0.6g
Arvot/100g100g244kcal5.9g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376