Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1400g3100kcal245g0g238g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g80g80kcal1.2g17.6g0.4g1.7g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g800g480kcal7.2g41.6g32g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino1400g4900kcal182g938g35g84g
Lihaliemkuutio maggi extra40g112kcal3.6g3.8g9.2g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g32g283kcal0g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10184g17989kcal879.6g2018.6g693.8g183.2g
Valittu annoskoko5092g8994kcal439.8g1009.3g346.9g91.6g
Annoskoko puolitettuna2546g4497kcal219.9g504.7g173.5g45.8g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578