Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Canderel makeutusjauhe80g307kcal2.3g74.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 80g296kcal14.8g8.8g17.4g24.3g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g624g3239kcal44.9g207.8g247.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10192g26492kcal852.2g787.6g2191.4g49g
Valittu annoskoko5096g13246kcal426.1g393.8g1095.7g24.5g
Annoskoko puolitettuna2548g6623kcal213.1g196.9g547.9g12.3g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580