Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g3372g11803kcal404.7g2192g74.2g303.5g
Oliiviöljy 562g4970kcal0g0g562.1g0g
Valkosipuli 225g244kcal17.8g36.6g1.3g4.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 937g203kcal2.9g15g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10192g34439kcal850.8g4487.2g1275.2g618.2g
Valittu annoskoko5096g17220kcal425.4g2243.6g637.6g309.1g
Annoskoko puolitettuna2548g8610kcal212.7g1121.8g318.8g154.6g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761