Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore1685g522kcal11.8g92.7g1.7g23.6g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Sokeri716g2907kcal0g715.3g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g2134g8109kcal151.5g1073.3g345.7g38.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10192g23075kcal326.6g3762.6g694.8g124g
Valittu annoskoko5096g11538kcal163.3g1881.3g347.4g62g
Annoskoko puolitettuna2548g5769kcal81.7g940.7g173.7g31g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847