Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g1600g2640kcal320g0g160g0g
Herkkusieni 880g140kcal18.5g2.6g2.9g13.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2000g700kcal32g138g2g28g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g224g202kcal6.7g7.8g15.7g1.6g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz160g165kcal1.4g38.6g0.2g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10192g9620kcal781.8g500.4g507.8g95g
Valittu annoskoko5096g4810kcal390.9g250.2g253.9g47.5g
Annoskoko puolitettuna2548g2405kcal195.5g125.1g127g23.8g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358726