Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka18g53kcal1.7g10.7g0.3g2.6g
Puolukka 17g6.5kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g145kcal4.2g28.8g0.8g6.4g
Valittu annoskoko51g72kcal2.1g14.4g0.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna26g36kcal1.1g7.2g0.2g1.6g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.3g0.8g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480