Gluteeniton kanapiirakka

Sekoita pehmeä rasva ja jauhot

Esipaista kanasuikaleet

Lisää maito ja sekoita

Painele tasaiseksi vuokaan

Paista 225C 13-15min

Vatkaa munat, maito ja kerma

Lisää kana ja ananas ja mausteita

Kaada piirakkapohjaan

Lisää päälle juusto

Kypsennä vielä 20min kunnes täyte on hyytynyt

Jos haluaa enemmän proteiinia, lisää jauhetta munamaitoon ja piirakkapohjaan, desi riittää yhteensä

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosrasva 100 % 5g45kcal0g0g5g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g13g43kcal0.3g10.4g0.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell5g5.5kcal1.2g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g6.9g4.1kcal0g1g0g0.1g
Emmental, sinileima5g19kcal1.5g0g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g284kcal7.8g23.8g18g0.8g
Valittu annoskoko51g142kcal3.9g11.9g9g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g71kcal2g6g4.5g0.2g
Arvot/100g100g279kcal7.7g23.4g17.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=453889