Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 19g7.3kcal0.6g0.5g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 9g31kcal0.5g6.9g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g89kcal3.2g14.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko51g44kcal1.6g7.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g22kcal0.8g3.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.1g14.5g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145