Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.6g14kcal0.7g0.4g0.8g1.1g
Sokeri 28g115kcal0g28.4g0g0g
Siirappi 2.4g7.3kcal0g1.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 12g40kcal0.2g0.4g4.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.4g24kcal0g0g2.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g408kcal1.8g63.8g15.6g2.2g
Valittu annoskoko51g204kcal0.9g31.9g7.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna26g102kcal0.5g16g3.9g0.6g
Arvot/100g100g401kcal1.8g62.7g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297