Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Hunaja 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g4.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 4.7g11kcal0.7g0.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 16g25kcal3.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g93kcal8.2g3.4g5.2g0.2g
Valittu annoskoko51g47kcal4.1g1.7g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal2.1g0.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g92kcal8g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258