Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5g4.2kcal0g0.2g0.3g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g18g3kcal0.3g0.4g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl25g7.5kcal1.2g0.5g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g40kcal3g2.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko51g20kcal1.5g1.2g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g10kcal0.8g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g40kcal2.9g2.3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207