Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 31g25kcal0.5g5.3g0g0.9g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g64kcal1.2g11.8g0.8g2g
Valittu annoskoko51g32kcal0.6g5.9g0.4g1g
Annoskoko puolitettuna26g16kcal0.3g3g0.2g0.5g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.5g0.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920