BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)42g79kcal6.2g0.3g5.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.2g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Soijakastike 2.9g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Hunaja 1.7g5.5kcal0g1.3g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g181kcal13.2g5.6g11.6g0g
Valittu annoskoko51g90kcal6.6g2.8g5.8g0g
Annoskoko puolitettuna26g45kcal3.3g1.4g2.9g0g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.5g11.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811