Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Aurajuusto4.7g16kcal0.9g0g1.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g149kcal15.6g1g9g0.2g
Valittu annoskoko51g74kcal7.8g0.5g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g37kcal3.9g0.3g2.3g0.1g
Arvot/100g100g146kcal15.3g1g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666