Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 14g31kcal2.6g0g2.3g0g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g108kcal6.8g4g6.8g1.2g
Valittu annoskoko51g54kcal3.4g2g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g27kcal1.7g1g1.7g0.3g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425