Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 2.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punaherukka 4.2g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%8.4g5kcal0.3g0.6g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 5.2g28kcal0g0g3.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g16g13kcal0.2g2.8g0.1g0.3g
Fariinisokeri2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.3g7.3kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)8.2g26kcal1.1g4.7g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g203kcal5.2g23.4g9.4g3.2g
Valittu annoskoko51g101kcal2.6g11.7g4.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna26g51kcal1.3g5.9g2.4g0.8g
Arvot/100g100g198kcal5.1g22.9g9.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218