Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 5.8g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Hillosipuli, Rainbow3.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria20g22kcal4.2g0g0.5g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g66kcal8.8g2.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko51g33kcal4.4g1.1g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal2.2g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g65kcal8.6g2.2g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604