Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 8.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 3.5g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.5g9kcal1.1g0.1g0.5g0g
Kanaliemi laimennettu 8.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g80kcal8.2g2g4g0.8g
Valittu annoskoko51g40kcal4.1g1g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g20kcal2.1g0.5g1g0.2g
Arvot/100g100g78kcal8g2g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837