Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)6.2g15kcal1.1g0g1.2g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)6.1g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g6.1g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Banderos chunky salsa, annos 300g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 0.8g4.8kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 16g7.1kcal0.5g0.7g0.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.6g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g6.2g22kcal0.8g4.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g138kcal6.6g13.6g5.8g0.4g
Valittu annoskoko51g69kcal3.3g6.8g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal1.7g3.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g135kcal6.5g13.3g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255