Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g25g31kcal1.1g6.3g0.2g0.3g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g19g24kcal3.9g0g0.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g3.1g5.9kcal1.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g129kcal12.4g13.6g2.6g1.2g
Valittu annoskoko51g64kcal6.2g6.8g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g32kcal3.1g3.4g0.7g0.3g
Arvot/100g100g126kcal12.1g13.3g2.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206416