Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.7g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punajuuri 5.5g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.7g9kcal0.3g0g1g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 7.8g22kcal0.8g0.6g1.8g0g
Sitruuna kuorittu 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g85kcal2.8g5.8g5.6g0.8g
Valittu annoskoko51g42kcal1.4g2.9g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g21kcal0.7g1.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g83kcal2.7g5.7g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249209