Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Herkkusieni säilyke 5.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.1g3.8kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.5g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 8.2g24kcal1.5g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g75kcal3.6g3g5.2g0.4g
Valittu annoskoko51g37kcal1.8g1.5g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g19kcal0.9g0.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g73kcal3.5g2.9g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038