Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 28g18kcal0.8g1.3g1g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g3.7g12kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai7.3g26kcal0.9g5.2g0.2g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g212kcal5.6g17.6g13.4g1.2g
Valittu annoskoko51g106kcal2.8g8.8g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g53kcal1.4g4.4g3.4g0.3g
Arvot/100g100g207kcal5.5g17.2g13.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197