Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore17g5.2kcal0.1g0.9g0g0.2g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g21g81kcal1.5g10.8g3.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g232kcal3.2g37.8g7g1.2g
Valittu annoskoko51g116kcal1.6g18.9g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g58kcal0.8g9.5g1.8g0.3g
Arvot/100g100g227kcal3.1g37g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847