Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 24g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 2.3g6.7kcal0.4g0.1g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 7.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g70kcal4.4g3g4.2g1g
Valittu annoskoko51g35kcal2.2g1.5g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal1.1g0.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g68kcal4.3g2.9g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946