Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g6.2g6kcal0.1g1.1g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g5g45kcal0g0g5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g142kcal1.2g10.6g10.2g1.2g
Valittu annoskoko51g71kcal0.6g5.3g5.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g36kcal0.3g2.7g2.6g0.3g
Arvot/100g100g139kcal1.2g10.4g10g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116234