Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g3.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.6g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g34kcal0.8g3.4g1.8g0.6g
Valittu annoskoko51g17kcal0.4g1.7g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g8kcal0.2g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g33kcal0.8g3.3g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944