Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 14g72kcal0g0.1g8.2g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Kananmuna kuoreton13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.4g18kcal0g4.4g0g0.1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g3.9g24kcal0.8g0.5g2.2g0.3g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g389kcal4.8g40.2g23.4g0.8g
Valittu annoskoko51g195kcal2.4g20.1g11.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g97kcal1.2g10.1g5.9g0.2g
Arvot/100g100g380kcal4.7g39.3g22.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563