Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g25g8.5kcal0.1g1.8g0.1g0.5g
Puolukka 7.5g2.9kcal0g0.5g0g0.2g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Mantelilastu (A la meira)6.2g38kcal1.5g0.4g3.4g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 6.2g25kcal0.2g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g239kcal3.8g17.6g17.2g1.4g
Valittu annoskoko51g120kcal1.9g8.8g8.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g60kcal1g4.4g4.3g0.4g
Arvot/100g100g234kcal3.7g17.2g16.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454