Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)13g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)19g21kcal5.1g0g0.1g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)6.2g16kcal1.9g0g0.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g138kcal17.6g1.4g6.6g0g
Valittu annoskoko51g69kcal8.8g0.7g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal4.4g0.4g1.7g0g
Arvot/100g100g135kcal17.2g1.4g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208813