Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g10g17kcal2g0g1g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 13g5.3kcal0.4g0.6g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.4g17kcal1.3g0g1.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras5g18kcal0.7g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g165kcal9.2g10.4g9.4g0.6g
Valittu annoskoko51g82kcal4.6g5.2g4.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g41kcal2.3g2.6g2.4g0.2g
Arvot/100g100g161kcal9g10.2g9.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594