Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g8.5g7.4kcal1.5g0.1g0.1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)7.5g13kcal1.3g0g0.9g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g3.7g0.4kcal0g0g0g0g
Kurkku 7.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 7.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g10g6.5kcal1.3g0.2g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g64kcal8.2g2g2g0.6g
Valittu annoskoko51g32kcal4.1g1g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g16kcal2.1g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g62kcal8g2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573