Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%8.3g14kcal1.7g0g0.8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g65kcal4.4g7g1.8g0.6g
Valittu annoskoko51g33kcal2.2g3.5g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g16kcal1.1g1.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.3g6.8g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073