Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g10g35kcal1.3g6.9g0.2g0.5g
Kurpitsansiemen, Risetti4.7g27kcal0.8g2g1.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.1g21kcal0.8g0.2g1.8g0.4g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g1.9g12kcal0.3g0.3g1.2g0g
Hasselpähkinä 3.1g20kcal0.4g0.1g1.9g0.5g
Pellavansiemen kokonainen 1.6g7.9kcal0.3g0g0.7g0.4g
Auringonkukansiemen 3.1g19kcal0.7g0.4g1.6g0.2g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g282kcal9.2g19.8g18.2g4g
Valittu annoskoko51g141kcal4.6g9.9g9.1g2g
Annoskoko puolitettuna26g71kcal2.3g5g4.6g1g
Arvot/100g100g276kcal9g19.3g17.8g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377305