Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 28g35kcal5.9g0g1.3g0g
Valio Viola Mustapekka 100g6.3g29kcal0.8g0.5g2.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio13g8.1kcal0.2g0.5g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g163kcal13.8g2.4g11.2g0.2g
Valittu annoskoko52g82kcal6.9g1.2g5.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g41kcal3.5g0.6g2.8g0.1g
Arvot/100g100g158kcal13.4g2.3g10.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474