Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton24g25kcal5.3g0g0.4g0g
Pekoni atria12g41kcal1.8g0g3.5g0g
Sieni rouskut, suolattu 7.5g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni5.9g7.6kcal0.2g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g168kcal14.8g1g11g0.4g
Valittu annoskoko51g84kcal7.4g0.5g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g42kcal3.7g0.3g2.8g0.1g
Arvot/100g100g164kcal14.4g1g10.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489