Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale6.8g22kcal0.8g0g2.1g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 28g6.8kcal0.4g0.5g0.1g0.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Maito, Kevyt8.4g3.8kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Mozzarella juustoraaste, valio3.3g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g102kcal5.8g1.8g7.6g1.4g
Valittu annoskoko51g51kcal2.9g0.9g3.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g26kcal1.5g0.5g1.9g0.4g
Arvot/100g100g99kcal5.6g1.8g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412