Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 8.2g2.7kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku,tuore 100g21g2kcal0.1g0.3g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)22g13kcal0.7g1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g38kcal1.6g3.2g1.6g0g
Valittu annoskoko52g19kcal0.8g1.6g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna26g10kcal0.4g0.8g0.4g0g
Arvot/100g100g37kcal1.6g3.1g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712