Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g14g16kcal2.5g0.3g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Suolapähkinä 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g14g19kcal0.8g3.4g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g98kcal7.2g9.8g3.2g1.2g
Valittu annoskoko51g49kcal3.6g4.9g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g25kcal1.8g2.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g95kcal7g9.6g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271612