Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g2.4g8.7kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Chilikastike original, Felix1.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g9g5.6kcal0g1.4g0g0.1g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 24g35kcal5.1g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g121kcal12g7.6g4.6g0.8g
Valittu annoskoko52g61kcal6g3.8g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g30kcal3g1.9g1.2g0.2g
Arvot/100g100g118kcal11.7g7.4g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152