Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g15g37kcal2.6g0g2.9g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g10g15kcal2.1g0g0.7g0g
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g116kcal10g2.2g7.4g1.4g
Valittu annoskoko51g58kcal5g1.1g3.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g29kcal2.5g0.6g1.9g0.4g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2.1g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654