Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.8g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu8.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Kardemumma, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 8g24kcal1.5g0.2g1.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2g14kcal0g0g1.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.3g7.5kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g329kcal7g37.4g16.4g1.6g
Valittu annoskoko51g164kcal3.5g18.7g8.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g82kcal1.8g9.4g4.1g0.4g
Arvot/100g100g320kcal6.8g36.4g16g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424