Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 6.2g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g13g7.5kcal0.5g0.9g0.2g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)3.1g11kcal0.2g2.3g0.1g0.2g
Korppujauho 1.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g41kcal4.7g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g151kcal12.2g10.6g6.4g1g
Valittu annoskoko52g75kcal6.1g5.3g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g38kcal3.1g2.7g1.6g0.3g
Arvot/100g100g146kcal11.8g10.3g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676