Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 42g31kcal6.9g0g0.3g0g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 2.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli5.2g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g83kcal14.6g0.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko52g42kcal7.3g0.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g21kcal3.7g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g81kcal14.2g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142308